Osztálykirándulás 2015 - Toplaser

Programot keres,  mely összekovácsolja az osztályközösséget?

Kedvező áron, különleges programok, melyek a diákok kedvencei!

Dunakanyarban, az ország egyik legszebb vidékén várjuk!

Az országban egyedülálló programjaink:

 1. Városfelfedező Kalandtúra Esztergomban
  - Rövid kalandtúra max. 1,5 órás (Város legszebb pontjainak érintésével)
  - Hosszú túra max 3 óra ( Város legszebb pontjainak érintésével)
 2. Lézerjátékkal kombinált csapatjáték!
  - Csapatbajnokság az osztálynak
  - Egyedi lézerharc„bevetés” csapatokban 
 3. Cool bajnokság 
  - Ügyességi feladatok az egész osztálynak bajnokságként megrendezve a szállás területén! Melyik csapat lesz idén a „legCoolabb”?
 4. Futballon, buborékfoci  
             - Egyedülálló élmény! Gömbbe zárt élmény. Egy  gömb biztonságos ölelésében zajlik a csapatok között a foci.
             Különleges és teljesen fájdalommentes szórakozás.
 
Kedves barátok, elle nségek, munkatársak, élettársak! Itt vannak a fénypuskák, azaz a lézerpuskák. Humánus háború, fájdalommentes harcászat a szabadban, és zárt térben, vagy bárhol, ahol csak szeretnétek! A lézerharcban egyesíthetitek a virtuális valóságot a valóságos virtussal! Legyen az alkalom csapatépítés, rendezvény, születésnap, legénybúcsú, vagy csak egy egyszerű délutáni szórakozás!

A lézerharc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket. Játék közben hangeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét. A játék remek lehetőséget nyújthat férfiak, nők, gyerekek, felnőttek számára csapatépítésként vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságok számára!

 

Hogyan működik?

A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” (túszejtés, különleges személy védelme, mindenki-mindenki ellen) és szerep (orvos, mesterlövész, gránátos, gyalogos) generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb.). A csapatok közötti versengés végső eredményének eldöntése is ezek alapján a statisztikák alapján történik.

 

Általános áraink
(8-99 éves korig)

Általunk biztosított helyszíneken megrendezett csaták esetén:

Téli, fedett helyszín, "Harcosok mozija" Dorogon: 420m2 fedett, fűtött pályán, a játékélménynek megfelelő zenével várjuk a kalandra vágyókat.

Szabadtéri helyszín Esztergomban: 1.200m2 területű szabadtéri pálya, természetes és épített akadályokkal. Szállás lehetőség, közvetlenül a helyszínen a Gran Camping Panzió És Ifjúsági Szállás területén!

 

Egyedileg programozott játék esetén (min. 1 óra)

Normál, nem programozott játék esetén (min. 1 óra)

Egyéni

Csoportos*

Egyéni

Csoportos*

1.300 Ft/fő/óra

1.200 Ft/fő/óra

 • *20-30 fős osztályok esetén még kedvezőbb árakat tudunk biztosítani!
 • 2 vagy többórás játék esetén kedvezmények!

 

Városfelfedező kalandtúrák Esztergomban  ÚJ! 
Egy túra, mely szellemi, és egy kis fizikai kihívással is jár! A sikerhez csapatmunka szükséges, hogy tökéletesen tudják teljesíteni a feladatokat! Feladatok közben megismerik a várost.
ÁRA: 20-30 fő esetén, 1.100 Ft / fő 
 
Cool bajnokság 
Ügyességi feladatok az egész osztálynak bajnokságként megrendezve a szállás területén! Melyik csapat lesz idén a „legCoolabb”?
ÁRA: 20-30 fő esetén, 1.100 Ft / fő 
Futballon, buborékfoci

Egyedülálló élmény! Gömbbe zárt élmény. Egy  gömb biztonságos ölelésében zajlik a csapatok között a foci. Különleges és teljesen fájdalommentes szórakozás. 

ÁRA: 20-30 fő esetén 1.100 Ft/fő

Szállás partner a Gran Kempingben: igényeknek, és lehetőségeknek megfelelő szállást tudunk biztosítani vendégeinknek, ahol étkezés is megoldott!